Klein Bestek Blog

KleinBestek.nl is ontstaan nadat ik een origineel uniek cadeau zocht voor mijn vriendin die een GBP (maagverkleining) onderging.

Ik wilde haar verrassen met een Klein Bestek met de datum van haar operatie erop. Een datum voor een "ones in a lifetime" moment waarna haar roer voor 180 graden gedraaid zou zijn. Een datum waarin ze opnieuw zou moeten leren eten met een Klein Bestek.

Al snel bleek dat vele mensen dit een geweldig origineel cadeau vonden en vroegen mij dan ook of ik dit voor hen wilde gaan regelen.

In de eerste paar maanden van KleinBestek.nl hebben we meer dan honderden mensen kunnen helpen aan het ideale cadeau. Zonder Fb of Insta, gewoon via-via... leuk toch..!

De één gaf het als GBP cadeau met een operatie datum erin gegraveerd, de ander voor een persoon die een Sleeve onderging.

Maar ook als geboortecadeau. Of voor peuters en kleuters met naam erin gegraveerd zodat er tussen de broertjes en zusjes onderling geen ruzie ontstaan, welk bestekje van wie is want er staat een naam op!

Vergeet ook niet alle vieringen op school waarbij bestekjes meegenomen moet worden. Handig toch om in één oogopslag te kunnen zien welk bestekken van wie is.

KleinBestek groeit, opgericht in Nederland, inmiddels bekendheid aan het vergaren in de Benelux.

Waar stopt het? Wij denken nooit. Zolang onze visie groter en groter wordt blijven wij hard werken om een ieder te voorzien van dit unieke cadeau.